BARDACIK İLKOKULU
YUKARIYAZICI MAH. BARDACIK MİSERFE KÜME EVLERİ BARDACIK İLKOKULU BLOK NO 12 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli iş birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir okul olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, bilgiye hızla ulaşabilen, pratik problem çözme yeteneğine sahip, çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıf (4 Sınıf) - Normal Öğretim

Birleştirilmiş Sınıf (4 Sınıf) - Normal Öğretim

08.20-14.00

Soba

Servis yoktur.

Şanlıurfa iline 80 km´dir. Eyyübiye ilçesine 80 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bardacık mezrası temiz ve küçük bir yerleşim yeridir. 3 km uzaklıkta Yukarı Yazıcı İlkokulu ve Ortaokulu vardır.